Βιοενεργειακο Λειτουργικο Test - DiaCor Test

έλεγχος της λειτουργικής κατάστασης του ανθρώπινου σώματος

   Μέθοδος του βιοενεργειακου λειτουργικου test (VRT- Vital  Resonance  Test) για περισσότερο από δέκα χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε πολλά νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα σε ολο το κοσμο. Η βάση του είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός - όλες οι βιολογικές μορφές ζωής έχουν μια μοναδική, συγκεκριμένη συχνότητα των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων, μοναδικά σε αυτά.
   Μέθοδοος
VRT αναπτύχθηκε το 1978 από τον γερμανό γιατρό και κλινικό H.Schimmel. Στις ΗΠΑ, η μέθοδος αυτή άρχισε να χρησιμοποιείται απο το 1989, χάρη στις επιστημονικές εξελίξεις γιατρου Hilda Clark. Έχει αποδειχθεί πειραματικά φάσμα των συχνοτήτων που εκπέμπεται από ένα ανθρωπο (1520 - 9460 kHz). Παθογόνα οργανισμοι (μύκητες, ιούς, σκουλήκια, τσιμπούρια) έχουν διαφορετικό εύρος (77 έως 900 kHz). Έτσι, εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν όλα τα χαρακτηριστικά των συχνοτήτων των παρασίτων, μυκήτων, ιών, που προσιδιάζουν μόνο σε αυτό το είδος. Σε αυτο το φαινομενο και βασίζεται τη μέθοδο της διαφορικής διάγνωσης των παρασίτων που ειχαν παρεισφρήσει στο σώμα, με τη δυνατότητα εντοπισμού τους σε διάφορα όργανα. Αυτο ειναι ο μόνος τρόπος για να ανιχνεύσει τα παράσιτα που παραμενουν στους ιστούς του ανθρώπινου σώματος, τα λεγόμενα παράσιτα των ιστών, εκείνοι που δεν αφήνουν "ίχνη" στις βιοϋλικα μελετημενα με παραδοσιακα εργαστηριακα μέθοδοι.
   Μεσα σε δύο δεκαετίες, δημιουργηθηκαν και πιστοποιηθηκαν πολλές γενιές των συσκευών για τη
VRTπου ανιχνεβουν όχι μόνο τους παθογόνους μικροοργανισμούς, αλλά και ο βαθμός του αλλεργικου φορτίου του σώματος, τάση του οργανισμού για εξεληξη καρκίνου. Αυτά τα μέσα μπορουν να καθορίζουν την κατάσταση της ασυλίας, ενζύμων, βιταμινών, ανεπάρκεια μακρο-και μικρο στοιχείων του οργανισμού.

   Μία σημαντική παράμετρος κατά την επιλογή της μετέπειτα θεραπείας είναι η ταύτιση με το VRT των προσαρμοστικων αποθεματων του οργανισμού και τον προσδιορισμό των παθολογικών διαδικασιών σε διάφορα όργανα, στα πρώιμα στάδια, ακόμα και όταν δεν υπάρχουν διαρθρωτικές αλλαγές, δηλαδή που δεν μπορεί να προσδιοριστεί με άλλες διαγνωστικές μεθόδους (π.χ. υπερηχογράφημα). Η έγκαιρη ανίχνευση αυτών των προβλημάτων μπορεί να αποτρέψει την ασθένεια.
   Συνοληκη υπολογιστική δοκιμή καθιστά δυνατό τον συνδυασμό της
VRT και το ηλεκτροβελονισμό κατα του Δρ Voll. Αργότερα, σε περιπτωση αναγγησ, εφαρμοσεται θεραπεία βιοσυντονισμού (θεραπεία με φυσικες συχνοτητες του σώματος) ή multiresonance θεραπείες - αντιμετώπιση με εξωτερικα περιβαλλοντικα συνθήματα με τα οποία το ανθρώπινο σώμα, τα όργανα και συστήματα του μπαινουν στην απήχηση. Οι θεραπειες αυτες είναι η ομοιοπαθητική, nosode therapy, η θεραπεία με ιχνοστοιχεία, μεταλλα, ένζυμα και προβιταμίνες.
   Διάγνωση με τη μέθοδο
VRT ασχολούνται γιατροι που εκαναν μετεκπαιδευση για αυτό το είδος της έρευνας και ομοιοπαθητικοί, επειδη στη βάση του ομοιοπαθητικού φαρμάκου ειναι ο συντονισμος των κυματικων ταλαντώσεων.
Η μέθοδος επιτρέπει:
• Αναγνώριση των διαφόρων διαταραχών στα όργανα και συστήματα του σώματος.
• Καθοριση της παρουσίας των καλοήθων και κακοήθων όγκων και μια προδιάθεση στο σχηματισμό τους.
• Την ανακαλυψη των μύκητων, ελμινθων, πρωτόζωων, των βακτήριων και τους ιούς που προκαλούν χρόνιες ασθένειες.
• Να διοριζουμε το επίπεδο της τοξικης επιβαρυνσης απο περιβαλλοντικές τοξίνες, χλωριωμένο νερό τρόφιμα με τα φυτοφάρμακα κλπ. Εξωτερικες και εσωτερικες τοξινες μπορουν να οδηγιθουν στην αναπτυξη μιας αρρωστιας.
• Προσδιορισμός της έλλειψης ιχνοστοιχείων και βιταμινών στο σώμα.
• Για να εκτιμηθεί ο βαθμός της σωματικής υπερφόρτισης του ανθρώπου.
• Να επιλέξουμε τροφές που είναι κατάλληλα για το συγκεκριμένο άτομο.
   Είναι προφανές ότι κάθε προσπάθεια εξοικονομήσεις χρήματων για την υγεία είναι καταδικασμένη σε αποτυχία!

   Το συμπέρασμα είναι απλό - όταν λάβετε τα αποτελέσματα των «παραδοσιακών» εξετασεων και δεν βρειτε την εξηγηση της κακής καταστασης σας ή στη πορεια μιας μακροχρονιας νοσου η εφαρμογη περιπλοκης θεραπειας δεν ειναι αποτελεσματικη θυμηθειτε τη μεθοδο του VRT. Είναι πολύ πιθανό ότι τα προβλήματα της υγείας σας θα λυθούν με τη σωστή διάγνωση και έγκαιρη θεραπεία!
Διενεργειτε εξέτασης και θεραπεία στους επαγγελματίες!

 • Ελεγχο σε βάθος όλων των οργάνων και των συστημάτων μέσα σε 30 λεπτα.
 • Δυνατό να διαγνωστεί όλα τα όργανα και τα συστήματα των ασθενών κάθε ηλικίας.
 • Υψηλή ευαισθησία στην ανίχνευση λειτουργικών ανωμαλιών, ακόμη και στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής τους.
 • Ορισμό του είδους του τοξικου φορτίου στο σώμα: παρασιτα, βακτήρια, ιούς, χημικά ενδογενείς και εξωγενείς.
 • Προγνωστική αξιολόγηση των παθολογικών διαταραχών πάροδο του χρόνο.
 • Ελέγχος της έντασης του θεραπευτικου αποτελεσμα και τις επιπτώσεις στο σώμα του σε τυχόν άλλους παράγοντες (ψυχο-συναισθηματικα, μετεωρολογικά, ιατρικα, φυσιοθεραπευτικα, κλπ.)
 • Μεμονωμένη επιλογή απαραίτητους παραμετρους της θεραπείας και διορθωτικές ενέργειες σχετικά με το σώμα.
 • Επιτρέπει την ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των συνεπειών του στρες, οξείες και χρόνιες ασθένειες.
 • Υψηλή ακρίβεια και άνεση.
 • Εύκολη και ανώδυνη - για τον ασθενή.
 • Συσσώρευση στοιχείων για την κατάσταση του ασθενού για τον υπολογισμό του βέλτιστου τρόπου θεραπείας και την πρόληψη διαφόρων ασθενειών.