Βιοσυντονιστικη θεραπεια

  1. Βιοσυντονιστικη θεραπεια κατα Dr. Hilda Clark: αντιλοιμωδη, αντιπαρασιτικη, αντιβακτιριακη-θεραπεία σύμφωνα με το πρόγραμμα Dr. Hilda Clark. Η μέθοδος σάς δίνει τη δυνατότητα να καθαρισετε το σώμα απο τους ελμηνθες, ψειρες, μύκητες, ιούς, βακτήρια, πρωτόζωα και άλλους μικροοργανισμούς.
  2. DFI - θεραπεία: χρησιμοποιείται για τοπικη επιρροη στις αρθρωσεις, πληγές, στη προβολή ενός οργάνου ή συστήματος (συστηματικές επιδράσεις). Σ’αυτη τη θεραπεια χρησιμοποιουντε κύματα συχνοτητας χιλιοστομετρου οι οποιοι καταστρέφουν την παθολογική μικροχλωρίδα που προκάλεσε την φλεγμονή. Τα κυτταρα του σωματος λαμβάνουν επιπλέον ενέργεια και γίνονται πιο ανθεκτικα. Επι σύνδρομο πόνου σημειώνεται σημαντική μείωση ή εξαφάνισης του.
  3. EHF - θεραπειa: αυτή τη θεραπεια ειναι συστηματικη και επιτρέπει:
  • Ανοιγμα των αποκλεισμένων ενεργειακων κέντρων (chakras).
  • Αποκατασταση λειτουργιας της σποντιλικης στηλης (νωτιαίου μυελου και γαγγλίων του αυτόνομου νευρικου σύστημα).
  • Αλλαγη της υφης του νερού (βελτιωση τις φυσικοχημικές ιδιότητες). Μόνο τετοιο νερό μποροει να διαβιβάζει τις πληροφορίες σε ένα οργανισμό μεταξύ των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και των συστημάτων.

Διαγνωστικες και θεραπευτικες δυνατοτητες:

  • Ενίσχυση της βιολογικής δραστηριότητας και της ενέργειας, την πληροφορικη περιεκτικοτητα των υδατικων κρυστάλλων στα υγρα διαλυματα στο εσωτερικό του σώματος ( διάρθρωση του νερού). Σε υδατικά διαλύματα αυτής της ποιότητας γινεται πιο δραστήκο μεταβολισμό, αναλύονται οι τοξίνες, να μην παραγωντε ίζημα των κρύσταλλων οργανικών ενώσεων, ανέστειλε την δραστηριότητα των μικροοργανισμών, κλπ.
  • Επαναφέρει το αρνητικό φορτίο των κυτταρικών μεμβρανων, το οποίο διεγείρει την λειτουργία των κυττάρων και αναγέννηση τους, βελτιωνει τις ρεολογικές ιδιότητες του αίματος και υγρού των ιστών, ρυθμιζει οξεοβασική ισορροπία στα υγρά του σώματος
  • Βελτιώνει σημαντικά τη μικροκυκλοφορία των ιστών, μειωνει την υποξία και ρυθμιζει τις μεταβολικές διαδικασίες 

     Ο στόχος της βιοσυντονιστικης θεραπείας (BRT), είναι να διορθώσει τις λειτουργίες του σώματος υπό την επιρροή σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από αυστηρά καθορισμένες παραμέτρους.
     Η ιδέα της βιοσυντονιστικης θεραπείας με τη χρήση αδύναμες διακυμάνσεις ηλεκτρομαγνητικης, συνυφασμένη με τον ασθενή, για πρώτη φορά εκφράζεται και επιστημονικά τεκμηριωμένη F. Morelli (1977). Ένας ζωντανός οργανισμός στο σύνολό του και όλα τα συστήματα του είναι πηγές των
αδύναμων ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων σε ένα ευρύ φάσμα των συχνοτήτων. Παθογόνα έχουν επίσης τη δική τους συχνότητα.  Κατά τη διάρκεια ασθένειας στον οργανισμό παράγονται νέες πηγές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων - τα λεγόμενα "παθολογικα" ή "δυσαρμονικα" διακυμάνσεις, οι οποίες παραβιάζουν τη φυσιολογική ισορροπία. Ο οργανισμός αρρωσταίνει όταν δεν ειναι σε θέση να διατηρήσει μια ισορροπία μεταξύ φυσιολογικών και παθολογικών ταλαντώσεων. Στη φυσιολογική κατάσταση του σώματος υποστηρίζεται το σχετικό συγχρονισμό των διαδικασιών ταλάντωσης (κύμα), ενώ σε παθολογικές καταστάσεις παρατηρούνται παραβιάσεις της παλμικής αρμονίας.

περισσοτερα