ΠΕΡΙΛΗΨΗ


2000 - 2006 -
εκπαίδευση στο Κρατικο Ιατρικο Πανεπιστημιο της Κριμαίας του Σ.I.Γκεοργκιεβσκι, Διεθνής Ιατρική Σχολή, τμημα «Ιατρική». Αναγνώριση τίτλων σπουδών στην Ελλάδα (ΔΟΑΤΑΠ) 16/03/2010

01/10/2004-01/04/2005 - Τμημα ρεφλεξολογίας στο
Κρατικο Ιατρικο Πανεπιστημιο της Κριμαίας του Σ.I.Γκεοργκιεβσκι, σεμιναρια- "θεραπευτικό μασάζ" (520 ώρες: 220 ώρες θεωρίας και 300 ώρες πρακτικής)

09/10/2006-30/08/2007 - Πρακτικη εργασια στον ιδιωτικό
ιατριο ρεφλεξολογιας  (Ουκρανία)

04/09/2007-03/10/2007 - Τμήμα Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης
στο Κρατικο Ιατρικο Πανεπιστημιο της Κριμαίας του Σ.I.Γκεοργκιεβσκι, μετεκπαίδευση των γιατρών: «Βασικές αρχές του βελονισμού και ομοιοπαθητικής"

07/10-10/10/2007 - συμμετέχοντες του 5ου Διεθνούς
συνέδριο "Integral Medcine:limits and opportunities."
 
από 13/07/2011 -Ιδιωτικό ιατρειο στη Θεσσαλονίκη 

Γιατι συμφερει να ρθειτε σε μας;

   ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ: Η ιδιαιτερότητα της θεραπείας που έχουμε είναι να χρησιμοποιηθεί μια σειρά συμπληρωματικών εναλλακτικών θεραπειών για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων και την αποκατάσταση του ασθενή.

  Δεν υπαρχει μέθοδο-πανάκεια, όπως το ανθρώπινο σώμα - μια σύνθετη πολυεπίπεδο σύστημα, το οποίο όξυναν τη φύση για πολλές χιλιετίες. Παρέμβαση στις εργασίες της για θεραπευτικούς σκοπούς απαιτεί την επιδεξιότητα ενός έμπειρου γιατρού και ένα ευρύ φάσμα των θεραπευτικών μέσων που συμπληρώνουν και ενισχύουν δράση των άλλων θα οδηγήσει τελικά σε μια επιτυχή έκβαση για την υγεία και την άνεση του ασθενή.

 Λαμβάνοντας υπόψη την ασθένεια ως μέρος ενός συστημικού προβλήματος στο σώμα, η διαδικασία επεξεργασίας λαμβάνει υπόψη την κατάσταση όλων των οργάνων και συστημάτων για την επίλυση του ιατρικό πρόβλημα. Για παράδειγμα, μια έκκληση σχετικά με γυναικολογικά προβλήματα συνεπάγεται ustranienie και άλλων ασθενειών (γαστρίτιδα, χολοκυστίτιδα, η χρόνια βρογχίτιδα, osteochondrosis, κ.λπ.), από τα οποία ο ασθενής μπορεί να μην γνωρίζουν ή να μην κάνουν έναν τόνο.Μόνο στην περίπτωση αυτή επιτυγχάνεται με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπευτική διαδικασία εκτελείται σωστά ballansirovka του σώματος.

   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η προτεραιότητα της θεραπείας που έχουμε είναι να επιτύχουμε ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα σε εύλογο χρονικό διάστημα.Ως εκ τούτου, η συναρμολόγηση είναι ξεχωριστά γυμναστήρια είναι πάντα ισορροπημένη από τη δοσολογία και η διάρκεια της έκθεσης. χρησιμοποιώντας πραγματικού χρόνου λειτουργίας, τα τελευταία πολλά χρόνια επιτυχούς δοκιμής πρακτικής για κάθε μία από τις παθήσεις.Η μέση απόδοση των θεραπευτικών μέτρων έως και 90-95%.

  ΑΒΛΑΒΕΣ: Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα των εναλλακτικών θεραπειών που περιλαμβάνουν φυσικές, πληροφοριακές και psihosomoticheskoe αντίκτυπο στον οργανισμό του ασθενούςΩστόσο, όλα τα πήρε σε αναλογίες που εξαλείφει πλήρως οποιεσδήποτε παρενέργειες, δεν οδηγούν σε επιπλοκές, είτε κατά τη διάρκεια ή μετά τη θεραπεία..

  ΣΥΝΑΦΕΙΑ: Η δουλειά μας επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των πιο κοινών παθολογιών του σώματος, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις σύνθετες προκλήσεις της αποκατάστασης και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της υγείας των ασθενών.

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η μέθοδος της θεραπείας που αποσκοπούν σε ένα ευρύ ακροατήριο των ασθενών με διάφορες παθολογικές καταστάσεις υγείας.Η αποτελεσματική διόρθωση αυτών των ανωμαλιών βελτιώνει την υγεία του ασθενή, ενισχύει την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο μέλλον, δημιουργεί δημιουργικό του εαυτό.