Αιμορραγία των γεννητικών οργάνων, δηλαδή αιμορραγία από τα γεννητικά όργανα (αιδοίο, μήτρα) μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, έχουν διαφορετικές εντάσεις και να οδηγήσει σε διαφορετικές συνέπειες.
       
Κολπική αιμορραγία, που συνήθως συνδέεται με τη μόλυνση του κόλπου ή με μηχανική βλάβη του. Αιμορραγία της μήτρας μπορεί να προκληθεί από ορισμένες ασθένειες, ορμονικές διαταραχές, καθώς και οι συνδεδεμένες με την ωορρηξία.
       
Από την εφηβεία στην ζωή της
κάθε υγιή γυναίκα ξεκινά εμμήνου ρύσεως, δηλαδή, η τακτική αιμορραγία της μήτρας που σχετίζονται με τον κύκλο της ωρίμανσης των ωαρίων (ωοθυλακιορρηξία). Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, εάν η διάρκεια του έμμηνου κύκλου κυμαίνεται 21 έως 35 ημέρες, η διάρκεια της εμμήνου ρύσης οχι περισσότερο από 3-7 ημέρες, και η συνολική απώλεια αίματος κατά την έμμηνο ρύση ποικίλει από 40 έως 80 ml του αίματος.
        
Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπάρχουν αιμορραγία της μήτρας, τα οποία θεωρούνται ως ασυνήθεις και μιλάμε για την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση των γυναικών σε ένα γυναικολόγο.
       
Αυτές οι καταστάσεις περιλαμβάνουν:

  • Δυσλειτουργική αιμορραγία της μήτρας (μη φυσιολογική ωορρηξία, ανωορρηκτικές, που δεν σχετίζεται με την ωορρηξία)
  • Οργανικη αιμορραγία της μήτρας (λόγω ασθενειών της μήτρας, ωοθηκών ή ορισμένες άλλες ασθένειες)
  • Ιατρογενής αιμορραγία της μήτρας (που προκαλείται από ορμονικές διαταραχές που συμβαίνουν μερικές φορές κατά τη λήψη ορισμένων φαρμάκων ορμονικές ή μη ορμονική προέλευσης)
  • Αιμορραγία από τη μήτρα και κολπική αιμορραγία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της περιόδου μετά τον τοκετό
  • Νεαρών (δηλαδή οι έφηβοι) αιμορραγία από τη μήτρα
  • Αιμορραγία της μήτρας κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, δηλαδή τις γυναίκες ηλικίας 40-45 ετών.

      Οποιαδήποτε αιμορραγία που δεν σχετίζεται με την έμμηνο ρύση - ειναι ένα σήμα του οργανισμού ότι, στον τομέα της αναπαραγωγικής παρουσιάστηκε αποτυχίας, συχνά αρκετά σοβαρά.Να καθορισει τη φύση της διαταραχής μπορεί μονο ενας ειδικος γιατρός, και ως εκ τούτου να επικοινωνήσετε με γιατρό για τη θεραπεία της αιμορραγίας της μήτρας, θα πρέπει αμέσως, χωρίς να περιμένει ότι η αιμορραγία της μήτρας αυτολοκληρώθει χωρίς θεραπεία.
     
Εδώ μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία της αιμορραγίας των γεννητικων οργανων, με
ποιότηκη διάγνωση. Με βάση των αποτελέσματων των διαγνωστικών οι γιατροί του κέντρου μας θα επιλέξουν μια ατομηκη θεραπια της αιμορραγίας των γεννητικών οργάνων και ένα πρόγραμμα για την πρόληψη της αιμορραγίας της μήτρας.

        Στα «Ιατρικά αρθρα», Σας δίνουμε πληροφορίες για διάφορα παθησεις του σωματος. Εμείς δεν περιγράφουμε τη λεπτομερή ταξινόμηση, αλλά σκιαγραφουμε μια σειρά από συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν υποψιάζεστε την ανάπτυξη μιας ασθένειας.
        Θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου σας, ότι κάθε πρόβλημα είναι καλυτερα να το προβλεψεις,παρα αργότερα, να αγωνιζεσαι
με αυτό "ηρωικα".
       
Λίστα προβλημάτων που μπορουν να λυθουν
με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία με χρήση βιοσυντονιστικης θεραπείας, ηλεκτροβελονισμου και ομοιοπαθητικης ειναι εξαιρετικά ευρύ. Κατάλογος των άρθρων θα ανανεώνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

+30 6981 44 33 78

+30 6934 56 46 42 (what's up)          

e-mail: teo-gr@mail.ru