Ανοργασμία - είναι η έλλειψη οργασμού κατά τη σεξουαλική επαφή. Η έλλειψη οργασμού ή ανοργασμία συμβαίνει κυρίως στις γυναίκες, δεδομένου ότι ο οργασμος στους άνδρες σχετίζεται άμεσα με την εκσπερμάτωση, και στις γυναίκες  δεν έχει καμία σχέση με την απελευθέρωση ενός ωαρίου. Οι γυναίκες είναι σε θέση για σεξουαλικότητα και τη γονιμότητα, ανεξάρτητα από την παρουσία ή την απουσία οργασμού.
       
Ανοργασμία συχνά συνδέεται με μειωμένη σεξουαλική επιθυμία (libido) ή της απουσίας της. Υπάρχουν τρεις βαθμοί ανοργασμία:
1. έλλειψη οργασμού, παρόλο που η σεξουαλική πράξη και συνοδεύεται από ευχάριστες αισθήσεις
2. σεξουαλική επαφή είναι άνευ σημασίας, η σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση δεν είναι διαθέσιμοι
3. συνουσία δυσάρεστη, η οποία συνοδεύεται από επώδυνες αισθήσεις.
      
Εκκρίνουμαι σχετική ανοργασμία, δηλαδή έλλειψη οργασμού σε επαφή με την ευκαιρία να υπαρχει έξω από τη σεξουαλική επαφή, απόλυτο - όταν ο οργασμός δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση, ψευδή - ημιτελής οργασμική στάδιο στους γυναίκες, που συνοδεύεται από ένα αίσθημα δυσαρέσκειας.
       
Ανοργασμία προωθεί την στάση του αίματος στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων και την ανάπτυξη των φλεγμονωδών διεργασιών και μπορεί τελικά να οδηγήσει σε διάφορες μορφές νεύρωσης.
      
Με τη βοήθεια της βιοσυντονιστικης θεραπείας είναι δυνατόν να λυθούν τα προβλήματα που συνδέονται με την ανοργασμία, στυτική δυσλειτουργία και μειωμένη λίμπιντο.

        Στα «Ιατρικά αρθρα», Σας δίνουμε πληροφορίες για διάφορα παθησεις του σωματος. Εμείς δεν περιγράφουμε τη λεπτομερή ταξινόμηση, αλλά σκιαγραφουμε μια σειρά από συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν υποψιάζεστε την ανάπτυξη μιας ασθένειας.
        Θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου σας, ότι κάθε πρόβλημα είναι καλυτερα να το προβλεψεις,παρα αργότερα, να αγωνιζεσαι
με αυτό "ηρωικα".
       
Λίστα προβλημάτων που μπορουν να λυθουν
με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία με χρήση βιοσυντονιστικης θεραπείας, ηλεκτροβελονισμου και ομοιοπαθητικης ειναι εξαιρετικά ευρύ. Κατάλογος των άρθρων θα ανανεώνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

+30 6981 44 33 78

+30 6934 56 46 42 (what's up)          

e-mail: teo-gr@mail.ru