Γυναικολογία - τμήμα ιατρικης που ασχολειται με ανατομια και φυσιολογια της γυναικας και τις διαταραχές του σώματο της.

       Σας προσφέρουμε άκρως αποτελεσματικους μεθόδους διαγνωσης και θεραπειας (συνδιασμος του ηλεκτροβελονισμου, ομοιοπαθητικης και βιοσυντονιστικης θεραπειας) των ακόλουθων παθήσεων:

  •  Φλεγμονή των εξαρτηματων μήτρας  (εξαρτηματιτιδα) - μια φλεγμονώδης νόσος των σαλπίγγων, της μήτρας και των ωοθηκών, αιτιολογικός παράγοντας των οποιων μπορεί να είναι ο γονοκοκκος, στρεπτόκοκκος, εντεροκοκκος, σταφιλοκοκκος, χλαμύδια, μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, κλπ.
  • Κολπίτιδα  - φλεγμονή του κόλπου, οπου ο αιτιολογικός παράγοντας μπορεί να είναι: χλαμύδια, μυκόπλασμα, στρεπτόκοκκος, σταφυλόκοκκος, αιμόφιλο της ινφλουέντζας, κλπ.
  • Αιδοιοκολπίτιδα - φλεγμονή του κόλπου και του αιδοίου. Η νόσος εμφανίζεται κυρίως στα κορίτσια, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και πολύ σπάνια σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.
  • Αιδοιιτιδα - μια φλεγμονή του αιδοίου και της κλειτορίδας, που προκαλείται από διάφορα μικρόβια, πρωτόζωα, ιούς, μύκητες, τριχομοναδα, γονόρροια, χλαμύδια, κτλ.
  • Κυστίτιδα - είναι μια φλεγμονή του βλεννογόνου της ουροδόχου κύστης.
  • Ενδομητρίωση - γυναικολογική διαταραχή κατά την οποία σχηματιζωνται  κόμβοι, παρόμοιας δομής με την εσωτερική επένδυση της μήτρας (ενδομήτριο), που βρίσκονται μέσα στη μήτρα, καθώς και έξω από αυτό. Συχνά επηρεάζει τα όργανα της πυέλου.
  • Κύστη ωοθηκών - μια καλοήθης ογκος των ωοθηκών, η οποία είναι μια κοιλότητα γεμάτη με υγρό περιεχόμενο. Κύστη ωοθηκών είναι πιο συχνή σε νεαρές γυναίκες, πολύ λιγότερο διαγιγνώσκεται σε γυναίκες άνω των 50 ετών.
  • Οι πολυκυστικές ωοθήκες - μία ορμονική διαταραχή που οδηγεί σε υπογονιμότητα οφείλεται στο γεγονός ότι μια γυναίκα δεν έχει ωορρηξία. Η νόσος αναπτύσσεται κατά παράβαση των ωοθηκών, την υπόφυση, επινεφρίδια, τον υποθάλαμο, θυρεοειδή αδένα.
  • Μύωμα (ινομυώματα) - κομβική καλόηθες νεόπλασμα, η οποία εμφανίζεται στο στρώμα των μυών της μήτρας. Η ανάπτυξη ινομυωμάτων της μήτρας σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές που οδηγούν σε μια αύξηση σε ένα ή περισσότερους κόμβους σε ένα στρώμα του μυομήτριο.

 

        Στα «Ιατρικά αρθρα», Σας δίνουμε πληροφορίες για διάφορα παθησεις του σωματος. Εμείς δεν περιγράφουμε τη λεπτομερή ταξινόμηση, αλλά σκιαγραφουμε μια σειρά από συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν υποψιάζεστε την ανάπτυξη μιας ασθένειας.
        Θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου σας, ότι κάθε πρόβλημα είναι καλυτερα να το προβλεψεις,παρα αργότερα, να αγωνιζεσαι
με αυτό "ηρωικα".
       
Λίστα προβλημάτων που μπορουν να λυθουν
με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία με χρήση βιοσυντονιστικης θεραπείας, ηλεκτροβελονισμου και ομοιοπαθητικης ειναι εξαιρετικά ευρύ. Κατάλογος των άρθρων θα ανανεώνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

+30 6981 44 33 78

+30 6934 56 46 42 (what's up)          

e-mail: teo-gr@mail.ru