Τα παράσιτα  μεσα σε μας!
     ... Ανακατεύοντας σιγά σιγά στριμμένο κουβάρι των σκουληκιών στο χορτάρι,
περιτυλίσσοντας και ξεδιαλύνοντας. Ειδεχθή δημιουργία έζησε τη ζωή του, δεν δίνοντας καμία προσοχή σε τίποτα. Μια χλωμη γυναίκα στεκοταν δίπλα και έσυρναι από το κουβάρι τον γιο της που πνιγοταν ...
     ... Το παιδί ήταν 5 ετών όταν η μητέρα του αποφάσισε να του δώσει ένα όμορφο  κουτάβι. Το αγόρι έπαιζε με το σκύλο του, έτρεχε μαζί του σε όλη την αυλή και το σπίτι. Τότε η μητέρα του παρατήρησε ότι ο γιος της άρχισε να ξεθωριάζει, να τρίζει τα δόντια του τις νυχτες, εγινε λεπτος και καταβεβλημένος. Μια μέρα, ενώ περπατουσε, ξαφνικά εμφανιστηκε ταση για εμετο ...
     Η ανθρωπότητα ανήλθε στα αστέρια και κατεβηκε βαθιά στο έδαφος, κοίταξε στα βάθη του ατόμου και του χρόνο, αλλά ... μέχρι τώρα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μερικά από τα πιο πονηρους και επικίνδυνους εχθρους που ζουν μέσα μας. Μιλάμε για έλμινθες - μικροοργανιζμους, για τις οποίες δεν υπάρχει εθνικα όσο και γεωγραφικά σύνορα, απο τους οποίους δεν θα σώσει καμία εξουσία,δυναμη, πλούτο.
     Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας,
στον κόσμο με παρασιτικές ασθένειες έχουν μολυνθεί περισσότερα από 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Σύμφωνα με ανεπίσημες εκτιμήσεις είναι πολύ χειρότερη. 95-99% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει παράσιτα, αλλά δεν γνωρίζει γι 'αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, μηχανισμός ενεργοποίησης όλες τις ασθένειες είναι τα πρωτόζωα, μύκητες και έλμινθες, παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα. Βγαινει πραγματικά τρομακτική εικόνα-Ολες Παθησεις συνοδεύεται ή προκαλουντε από τα παράσιτα!
     Παράσιτα - ποιοι είναι οι εξής:

  1.Πρωτόζωα-αμοιβάδα, Giardia, τοξόπλασμα, Leishmania, κλπ.
  2. Έλμινθες- νηματώδης (ascaris, παράσιτο των εντέρων, Trichinella, κ.λπ.), την ταινία (βόειο και χοιρινό ταινίας, εχινόκοκκος, ευρεία ταινίας, κλπ.) και flukes (flukes, schistosomes και άλλα).
     Πως τα παράσιτα εισέλθουν στο σώμα: αυτό συνήθως συμβαίνει λόγω των κατοικίδιων ζώων. Αυγά μέσω ανεπαρκώς πλυμένα φράουλες και χόρτα, βρώμικα χέρια, και εξαπλώνοντε από τις μύγες. Κρεας στη σουβλα -95% των λοιμώξεων τριχινίασης.
Παστά ψάρια ή το χαβιαρι - να και ταινια.
     Όταν βλέπετε εικόνες από διαφορετικές, συχνά εξαιρετικά μακρά παράσιτα, αναρωτιέστε: πώς ένα τέρας μπορεί να ζει στο σώμα μας, αλλά εμείς δεν το γνωρίζουμε αυτό; Η απάντηση είναι απλή. Παράσιτο δε θέλει να το προσέξεις, αλλιώς θα λάβεις μέτρα για την εξάλειψή του. Αν νομίζετε ότι το παράσιτο είναι ηλίθιο, κάνετε λάθος. Είναι έξυπνος στην ικανότητά τους να επιβιώνουν και να πολλαπλασιάζονται κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών. Η παρουσία των παρασίτων στον οργανισμό καθορίζεται από την ανάλυση των περιττωμάτων. Ωστόσο, μέθοδος αυτος
δεν είναι αναξιόπιστος αν τα παράσιτα που ζουν στο σώμα σας, δεν βγάζουν τα αυγά σε περίοδο κατά τον οποίο γινετε συλλογής των κόπρανων, η παρουσία τους περνά απαρατήρητα. Την ωρα που τα παρασιτα δεν βρισκοντε στο αυλο του εντερου (πνεύμονα, ήπαρ, τον εγκέφαλο, κλπ.), διάγνωση για παράσιτα δεν πραγματοποιείται!
      Πώς να καθαρίστεις; Συμβατικά χημικά προϊόντα στο πλαίσιο των βραχυπρόθεσμων εισδοχή επηρεάζουν μόνο τη γαστρεντερικη μορφη. Στα υπόλοιπα όργανα τα σκουλήκια και η προνύμφες τους, συνεχίζουν ενεργά παρασιτικών δραστηριοτήτων τους.
Να μολυνθείς μπορείς παντού. Μην φοβάστε. Χρειάζονται έγκαιρη,ασφαλή και αξιόπιστη τρόπει εφαρμόγεις απεντόμωσης. Καντε τακτική απεντόμωση σε σας και σε όλη  ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ για την πρόληψη των επιπλοκών.

        Στα «Ιατρικά αρθρα», Σας δίνουμε πληροφορίες για διάφορα παθησεις του σωματος. Εμείς δεν περιγράφουμε τη λεπτομερή ταξινόμηση, αλλά σκιαγραφουμε μια σειρά από συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν υποψιάζεστε την ανάπτυξη μιας ασθένειας.
        Θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου σας, ότι κάθε πρόβλημα είναι καλυτερα να το προβλεψεις,παρα αργότερα, να αγωνιζεσαι
με αυτό "ηρωικα".
       
Λίστα προβλημάτων που μπορουν να λυθουν
με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία με χρήση βιοσυντονιστικης θεραπείας, ηλεκτροβελονισμου και ομοιοπαθητικης ειναι εξαιρετικά ευρύ. Κατάλογος των άρθρων θα ανανεώνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

+30 6981 44 33 78

+30 6934 56 46 42 (what's up)          

e-mail: teo-gr@mail.ru