Κατάθλιψη, η ασθένεια της εποχής μας

Η κατάθλιψη είναι μια ασθένεια ή πάθηση του σώματος; Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε από κοινού. Η κατάθλιψη χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • καταθλιπτική διάθεση, απώλεια ενδιαφέροντος για τους φίλους, τις καθημερινές δραστηριότητες, την εργασία.
  • αϋπνία, αφύπνιση νωρίς το πρωί ή, αντιθέτως, υπερβολικά μεγάλο ύπνος.
  • ευερεθιστότητα και το άγχος, την κούραση και την κατάρρευση δυνάμεις.
  • έλλειψη όρεξης και απώλεια βάρους ή ορισμένες φορές, αντίθετα, υπερκατανάλωση τροφής και αύξηση του σωματικού βάρους.
  • αδυναμία συγκέντρωσης και να πάρουν μια απόφαση.
  • μειωμένη σεξουαλική διάθεση.
  • ένα αίσθημα αναξιότητας και ενοχής, απελπισίας και της αδυναμίας.
  • συχνές εξάρσεις του αναφιλητό.
  • σκέψεις αυτοκτονίας.

      Από την άλλη πλευρά η κατάθλιψη μπορεί να θεωρηθεί ως αντίδραση στο στρες.
      Το στρες - κατάσταση της γενικής τάσης του συνόλου του οργανισμού, η οποία εμφανίζεται κάτω από την επιρροή των ισχυρών ερεθισμάτων.
      Εμεις 
αντιμετωπίζουμε το στρες σχεδόν καθημερινα, λυνοντας διαφορετικα προβλημάτα. Για παράδειγμα, ένα κακό βαθμο στις εξετάσεις προκαλει στρες σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Μπορούμε να εχουμε άγχος, στέκοντας σε ουρές, λόγω των δυσκολιών στην εργασία ή οικογενειακά προβλήματα, σε περίπτωση απουσίας αμοιβαίας αγάπης, όταν θέλουμε να κάνουμε πολλά, αλλά δεν υπάρχει χρόνος, οταν δείχνουν καθημερινά ιστορίες εγκλήματος στην τηλεόραση και για πολλους άλλους λόγους. Και τότε έρχεται η αντίδραση στο στρες - προστατευτική αντίδραση του σώματος - μια κατάσταση της κατάθλιψης. Αλλά μικροι στρες τονίζουν τον οργανισμο. Εκπαιδεύουν συνεχώς από την είσοδο σε μια κατάσταση ενεργοποίησης ή κατάρτισης. Όσο περισσότερο άγχος, τόσο πιο ισχυρή (βαθιά) και παρατεταμένη ύφεση. Κατά τη διάρκεια του στρες, το σώμα κινητοποιεί και χρησιμοποιεί την ενέργεια του. Μετά το άγχος το σώμα είναι σαν μια "χαμηλή μπαταρία", στον οποίο είναι απολύτως απαραίτητο ενα υγιή ύπνο - "επαναφόρτιση". Και τότε αυτό το άτομο μπαίνει σε ένα φαύλο κύκλο, κατά την ανάπτυξη αϋπνίας λόγω της συνεχώς συσσώρευσης άγχους, αλλά στο τέλος, προσθέτει άγχος, λόγω της αϋπνίας. Σε αυτό το στάδιο, πολλοί προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους χρησιμοποιοντας αντικαταθλιπτικά και τα υπνωτικά. Αυτό είναι ένας δρόμος στο πουθενά.Η "αλλαγη" του οργανισμου πρεπει να γινει με την κινητοποίηση της φυσικής άμυνας του σώματος, με το οποιο πραγματικα ασχολείται η βιοσυντονιστικη θεραπεια. Μην αναβάλλεις για αύριο αυτό που μπορεί να λυθεί σήμερα!

        Στα «Ιατρικά αρθρα», Σας δίνουμε πληροφορίες για διάφορα παθησεις του σωματος. Εμείς δεν περιγράφουμε τη λεπτομερή ταξινόμηση, αλλά σκιαγραφουμε μια σειρά από συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν υποψιάζεστε την ανάπτυξη μιας ασθένειας.
        Θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου σας, ότι κάθε πρόβλημα είναι καλυτερα να το προβλεψεις,παρα αργότερα, να αγωνιζεσαι
με αυτό "ηρωικα".
       
Λίστα προβλημάτων που μπορουν να λυθουν
με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία με χρήση βιοσυντονιστικης θεραπείας, ηλεκτροβελονισμου και ομοιοπαθητικης ειναι εξαιρετικά ευρύ. Κατάλογος των άρθρων θα ανανεώνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

+30 6981 44 33 78

+30 6934 56 46 42 (what's up)          

e-mail: teo-gr@mail.ru