Οι κιρσοί  - μια προοδευτική παθολογία των αγγειακών τοιχωμάτων, που συνοδεύεται από την επέκτασή τους και την απόθεση των θρομβωτικών διαστρωματώσεις, δημιουργία των κιρσών και επιτοιχοματικων θρόμβων (θρομβοφλεβίτιδα), που είναι η πηγή της απόφραξης των αιμοφόρων αγγείων και απειλητικές για τη ζωή (καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, εμφραξη μεσεντεριακων φλεβων).

       Κιρσοί - η πιο συχνή περιφερική αγγειακή νόσο. Σύμφωνα με τις στατιστικές, κιρσοι επηρεάζουν περίπου το 20% του πληθυσμού (περίπου το 90% των γυναικών).

       Προδιάθεση για κιρσούς είναι συχνά κληρονομική. Η έναρξη της νόσου μπορεί να γίνει απο καθιστικό τρόπο ζωής, παχυσαρκία, και ιδιαίτερα στην εγκυμοσύνη, όταν το φορτίο στα ποδια ειναι αυξημενο και κυκλοφορία του αίματος ειναι δύσκολη. Συμβαλλουν στην ανάπτυξη των κιρσών και παθησεις του γαστρεντερικού σωλήνα, συμφορητικες διαδικασίες στην πύελο σε διάφορα γυναικολογικά προβλήματα και ορμονικές διαταραχές.

       Εάν η ασθένεια εκδηλώθηκε ήδη, μην χρονοτριβείτε και μη κάνετε την θεραπεία των κιρσών μονη σας, αυτό μπορεί να εχει πολύ σοβαρές συνέπειες. Είναι επίσης απαραίτητο να θυμόμαστε ότι οι παραμελημένες ασθένειες είναι πιο δύσκολο να θεραπευτουν.

      Κιρσοι ξεκινάνε με το γεγονός ότι η φλεβική τοίχος παύει να κραταει το σχήμα και διευρυνει. Τα κύρια συμπτώματα είναι: πρήξιμο και αίσθημα βάρους στα πόδια, κράμπες και πόνο. Αίμα στα παθολογικά αγγεια λιμνάζει, πυκνώνει και διμιουργειτε ένας θρόμβος αίματος. Στα σημεία του σχηματισμού θρόμβου τα τείχη της φλέβας επηρεάζονται όλο και περισσότερο και φλεβα διευρυνει περισσοτερο.

       Επικίνδυνη επιπλοκή μπορεί να ειναι θρομβοφλεβίτιδα, η οποία καλείται επίσης "φλεβική αποφραξη". Στην θρομβοφλεβίτιδα απειλητική για τη ζωή είναι θρόμβοι αίματος, τα οποία κυκλοφορούν μέσω των αιμοφόρων και μπορούν να μπουν στη κάτω κοιλη φλέβα και από εκεί στην πνευμονική αρτηρία και να την μπλοκαρουν, δηλαδή, θρομβοφλεβίτιδα μπορεί να μετατρεπτει σε μια θρομβοεμβολή, η οποια ειναι μια επικίνδυνη κατάσταση και συχνά εχει θανατηφόρα αποτέλεσματα.

       Εμεισ μπορούμε να ανιχνευσουμε τους κιρσους στα αρχικά στάδια. Επίσης, η μεταχείριση των κιρσων δεν μπορει να εκτελεστει περιορισοντας μονο στο καρδιαγγειακό σύστημα.Η θεραπεία της ασθένειας αυτής απαιτεί μια συνολική προσέγγιση και την πλήρη διακρίβωση όλων των συστημάτων του σώματος.

        Στα «Ιατρικά αρθρα», Σας δίνουμε πληροφορίες για διάφορα παθησεις του σωματος. Εμείς δεν περιγράφουμε τη λεπτομερή ταξινόμηση, αλλά σκιαγραφουμε μια σειρά από συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν υποψιάζεστε την ανάπτυξη μιας ασθένειας.
        Θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου σας, ότι κάθε πρόβλημα είναι καλυτερα να το προβλεψεις,παρα αργότερα, να αγωνιζεσαι
με αυτό "ηρωικα".
       
Λίστα προβλημάτων που μπορουν να λυθουν
με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία με χρήση βιοσυντονιστικης θεραπείας, ηλεκτροβελονισμου και ομοιοπαθητικης ειναι εξαιρετικά ευρύ. Κατάλογος των άρθρων θα ανανεώνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

+30 6981 44 33 78

+30 6934 56 46 42 (what's up)          

e-mail: teo-gr@mail.ru