Στηθαγχη.

      Αυτιά, μύτη και λαιμό του άνθρωπου συνδέονται στενά και μπορεί να επηρεάσουν ο ένας τον άλλον. Ως εκ τούτου, η θεραπεία της ασθένειας του ρινο - / στοματοφάρυγγα συχνά γινεται μαζί. Πρόβλημα της στηθάγχης ευρέως διαδεδομένο και γνωστή για τις δυσμενείς επιπτώσεις της στην ανάπτυξη και εξέλιξη του σώματος του παιδιού, καθώς και την ανεπάρκεια των συμβατικών μεθόδων θεραπείας.
     
Ας θυμηθούμε: στηθαγχη - ειναι μια λοίμωξη με
πρωταρχική βλάβη των αμυγδαλών. Η φλεγμονή μπορεί να εξαπλωθεί και σε άλλες αμυγδαλες και παραρρινίκους κόλπους. Αντίθετα, η πηγή της μόλυνσης μπορεί να είναι πυώδεις παθήσεις της μύτης, αδενοειδείς εκβλαστήσεις, σάπια δόντια, παραρρινοκολπίτιδα (ιγμορίτιδα, φροντιτιδα, κ.λπ.).
     
Όλοι οι γονείς γνωριζουν καλα, όταν, μετά απο ενα παγωτό ή ένα ποτηρι κρύο
νερό εμφανιζονται τα συμπτώματα της έξαρσης της χρόνιας στηθάγχης: ένας πονοκέφαλος, πονόλαιμος, κακουχία, κόπωση, πρησμένοι και επώδυνοι λεμφαδένες του λαιμου, πυρετό, ερυθρότητα, διόγκωση των αμυγδαλών και της υπερώας τόξα.
     
Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να παρατηρήσουμε διαπύηση, με τη μορφή μικρών κιτρινόλευκων κύστεων ή πλάκων, τα οποία μπορουν μερικές φορές να συγχωνευθούν μεταξύ τους, που καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια των αμυγδαλών. Οι πιο κοινές λοιμώδεις παράγοντες είναι ο στρεπτόκοκκος, ο σταφυλόκοκκος, εντεροϊό και αδενοϊός.
     
Η στηθάγχη είναι επικίνδυνη για πιθανές επιπλοκές της: απόστημα του φάρυγγα ( σχηματισμός των κοιλοτήτων που γεμίζουν με πύον), η εξάπλωση της μόλυνσης στο στήθος (mediastinitis) και στην κρανιακή κοιλότητα (μηνιγγίτιδα). Μερικές φορές, μια επιπλοκή της αμυγδαλίτιδας είναι τοξικό σοκ (δηλητηρίαση του οργανισμου από τα προϊόντα αποβλήτων των μικροβίων και της φθοράς των ιστών του σώματος), και σηψαιμία - «δηλητηρίαση του αίματος».Στις
απομακρυσμένες επιπλοκές αμυγδαλίτιδας ανηκουν ρευματισμός (νόσο του συνδετικού ιστού με βλάβη στις αρθρώσεις, την καρδιά και τ.λ.) και σπειραματονεφρίτιδα (φλεγμονή, η οποία οδηγεί σε σοβαρές διαταραχές της νεφρικής λειτουργίας - έως και νεφρική ανεπάρκεια).
     
Είναι δύσκολο να υποτιμ
ηθεί ζημία που προκαλείται στο σώμα απο συχνές στηθαγχες - εστίες χρόνιας πυώδης λοίμωξης. Εξαιτίας των συχνών επιπλοκών δεν σταματά η αναζήτηση για πιο αποτελεσματική, "σωστη", δηλαδή φιλικη και αποτελεσματικη μεθόδος θεραπείας. Αντιμέτωποι με πόνο στο λαιμό, όχι από φήμες, αισθάνθηκαν όλα τα πολλά «μειονεκτήματα» των χημικών ουσιών για τις τοπικές επιπτώσεις. Σχετικά με τα αντιβιοτικα, νομίζω, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε (καθε μηνα  σε εμάς οι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους για θεραπεία της δυσβακτηριωσης μετά της αντιβιοτικής αγωγής).
     
Όλο και περισσότερο, σπάζοντας τα στερεότυπα τους, οι άνθρωποι στρέφονται σε εμάς για βοήθεια. Το γεγονός ότι η θεραπεία βιοσυντονισμού είναι μια εναλλακτική, αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία για τη χρόνια στηθάγχη και "απομακρυσμενες" επιπλοκές.

        Στα «Ιατρικά αρθρα», Σας δίνουμε πληροφορίες για διάφορα παθησεις του σωματος. Εμείς δεν περιγράφουμε τη λεπτομερή ταξινόμηση, αλλά σκιαγραφουμε μια σειρά από συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν υποψιάζεστε την ανάπτυξη μιας ασθένειας.
        Θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου σας, ότι κάθε πρόβλημα είναι καλυτερα να το προβλεψεις,παρα αργότερα, να αγωνιζεσαι
με αυτό "ηρωικα".
       
Λίστα προβλημάτων που μπορουν να λυθουν
με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία με χρήση βιοσυντονιστικης θεραπείας, ηλεκτροβελονισμου και ομοιοπαθητικης ειναι εξαιρετικά ευρύ. Κατάλογος των άρθρων θα ανανεώνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

+30 6981 44 33 78

+30 6934 56 46 42 (what's up)          

e-mail: teo-gr@mail.ru