Υπογονιμότητα - η αδυναμία στις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας στην τεκνοποίηση.
         Την υπογονιμότητα ταξινομούν σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια . Πρωτογενής υπογονιμότητα παρουσιάζεται στις γυναίκες που δεν είχαν καμία έγκυος με μια κανονική σεξουαλική ζωή με έναν υγιή άντρα, χωρις να χρησιμοποιούν αντισύλληψη. Δευτερογενής υπογονιμότητα - γυναίκες που είχαν προηγουμένως έγκυος, αλλά δεν μπορεί να γινει και πάλι έγκυος. Αυτές οι γυναίκες τείνουν να υποφέρουν από ασθένειες που πρέπει να εντοπίζονται και να λάβει θεραπεία της υπογονιμότητας.

        Αίτια της υπογονιμότητας, όπως πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας γυναίκες μπορεί να είναι:

  •      σαλπίγγων-περιτοναϊκή μορφή 
  •      παθολογία μήτρας 
  •      ενδομητρίωση 
  •      ενδοκρινικές διαταραχές 
  •      ανοσολογικες παράγοντες

 

         Δεν είναι ασυνήθιστο συνδυασμό διάφορους λόγους, που δεν αφυνουν μια γυναίκα να μεινει έγκυος.
         Μια από τις πιο συχνές αιτίες υπογονιμότητας στις γυναίκες είναι η παρουσία των ακόλουθων γυναικολογικων παθήσεων : ενδομητρίωση, ενδομητρίτιδα, ινομυώματα, ωοθηκιτιδα, κύστεις των ωοθηκών, πολυκυστικές ωοθήκες.

         Μερικές φορές μπορείτε να δείτε ζευγάρια που έχουν αδυναμία σύλληψης λόγω ασυμβατότητας, δηλαδή, ενός ανοσολογικού παράγοντα. Τα αντισώματα που παράγονται από το γυναικείο σώμα στο συνεργάτη του σπέρματος, δεν επιτρέπει στο σπέρμα να γονιμοποιήσει ένα ωάριο.
         Εμεις
  χρησιμοπιουμε μια πολύπλοκη θεραπευτική προσέγγιση στην υπογονιμότητα : η ποικιλία των παραγόντων που ευθύνονται για διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος προϋποθέτει την προσεκτική εξέταση των ασθενών, την ανίχνευση και θεραπεία της πρωτοπαθούς ασθένειες που οδηγούν σε υπογονιμότητα. Μόνο μια τέτοια προσέγγιση για την θεραπεία της υπογονιμότητας μπορεί να επιτύχει καλά αποτελέσματα.

        Στα «Ιατρικά αρθρα», Σας δίνουμε πληροφορίες για διάφορα παθησεις του σωματος. Εμείς δεν περιγράφουμε τη λεπτομερή ταξινόμηση, αλλά σκιαγραφουμε μια σειρά από συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν υποψιάζεστε την ανάπτυξη μιας ασθένειας.
        Θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου σας, ότι κάθε πρόβλημα είναι καλυτερα να το προβλεψεις,παρα αργότερα, να αγωνιζεσαι
με αυτό "ηρωικα".
       
Λίστα προβλημάτων που μπορουν να λυθουν
με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία με χρήση βιοσυντονιστικης θεραπείας, ηλεκτροβελονισμου και ομοιοπαθητικης ειναι εξαιρετικά ευρύ. Κατάλογος των άρθρων θα ανανεώνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

+30 6981 44 33 78

+30 6934 56 46 42 (what's up)          

e-mail: teo-gr@mail.ru